Top

Verlichting

Bijzondere lampen van rubber en plastic

Op zoek naar echt bijzondere lampen voor in je huis? WoonideeEnzo verkoopt handgemaakte lampen van ongebruikelijke materialen, zoals gebruikt rubber en plastic. De lamp-lijnen ‘RubberLines’ en ‘Bont en Wolk’ staan in elk interieur: van klassiek tot modern en van industrieel tot retro. Met deze bijzondere lampen haal je unieke en duurzame eyecatchers in huis.


Handgemaakte lampen

Alle lampenkappen van WoonideeEnzo zijn met de hand gemaakt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen, unieke uitstraling. Stuk voor stuk zijn het bijzondere lampen die je nergens anders kunt kopen. Er zijn handgemaakte lampen in allerlei soorten en maten: van hang- en wandlampen tot vloer- en tafellampen. Zit jouw gewenste maat of model er niet tussen? Dan maak ik op aanvraag een lampenkap op maat. Houd je van stoer? Ga dan voor de serie ‘RubberLines’. Wil je wat meer zachtheid? Dan is de ‘Bont en Wolk’-lijn echt wat voor jou.


RubberLines

De naam zegt het al: deze bijzondere lampen zijn gemaakt van gebruikt rubber. Met oude binnenbanden maak ik verschillende lampen: van vierkant tot rond en van klein tot groot. Net waar jij van houdt en wat in jouw interieur past. Met deze handgemaakte lampen haal je echt iets bijzonders in huis. De lampen geven een prachtig grafisch effect op de muur. Ik werk niet met vaste patronen, dus geen enkele lamp is hetzelfde.


Bont en Wolk

De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit eigenwijze, handgemaakte lampen met een aaibare uitstraling. Ik gebruik biologisch afbreekbaar plastic als bekleding. Door de combinatie met metaal zijn deze bijzondere lampen niet té zacht en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie aan duurzame lampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is.


Bestel nu jouw bijzondere lampen

Op zoek naar een of meerdere bijzondere lampen? Bekijk dan snel de webshop en kies jouw favoriete handgemaakte lamp uit. Wil je een lamp op maat laten maken? Neem dan contact met me op.

Rubber lamp bell 40 x 40h b
Nieuw

Hanglamp Bell

€ 219,00
Lamp rubberlines cube22x22x22a
Nieuw

Hanglamp Cube

€ 139,00
Lampenkap hanglamp rubberlines kruis

Hanglamp RubberLines L

€ 199,00
Lampenkap hanglamp rubberlines verticaal zwart2

Hanglamp RubberLines L2

€ 199,00
Lampenkap hanglamp rubberlines xxl 60x50h weef a

Hanglamp RubberLines L4

€ 299,00
Lampenkap bontenwolk 4kant 30x30x20a

Lampenkap Bont en Wolk 4kant

€ 426,00
Lampenkap bontenwolk l 64 x 25 b

Lampenkap Bont en Wolk L

€ 613,00
Lampenkap m vloer bontenwolk 44 x 25 a

Lampenkap Bont en Wolk M

€ 472,00
Lampenkap bontenwolk s 24x15 i

Lampenkap Bont en Wolk S

€ 132,00
Lampenkap bontenwolk  3166x32 a

Lampenkap klassiek

€ 795,00