Top

Verlichting

Bijzondere lampen van rubber en plastic

Op zoek naar echt bijzondere lampen voor in je huis? WoonideeEnzo verkoopt handgemaakte lampen van ongebruikelijke materialen, zoals gebruikt rubber en plastic. De lamp-lijnen ‘RubberLines’ en ‘Bont en Wolk’ staan in elk interieur: van klassiek tot modern en van industrieel tot retro. Met deze bijzondere lampen haal je unieke en duurzame eyecatchers in huis.


Handgemaakte lampen

Alle lampenkappen van WoonideeEnzo zijn met de hand gemaakt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen, unieke uitstraling. Stuk voor stuk zijn het bijzondere lampen die je nergens anders kunt kopen. Er zijn handgemaakte lampen in allerlei soorten en maten: van hang- en wandlampen tot vloer- en tafellampen. Zit jouw gewenste maat of model er niet tussen? Dan maak ik op aanvraag een lampenkap op maat. Houd je van stoer? Ga dan voor de serie ‘RubberLines’. Wil je wat meer zachtheid? Dan is de ‘Bont en Wolk’-lijn echt wat voor jou.


RubberLines

De naam zegt het al: deze bijzondere lampen zijn gemaakt van gebruikt rubber. Met oude binnenbanden maak ik verschillende lampen: van vierkant tot rond en van klein tot groot. Net waar jij van houdt en wat in jouw interieur past. Met deze handgemaakte lampen haal je echt iets bijzonders in huis. De lampen geven een prachtig grafisch effect op de muur. Ik werk niet met vaste patronen, dus geen enkele lamp is hetzelfde.


Bont en Wolk

De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit eigenwijze, handgemaakte lampen met een aaibare uitstraling. Ik gebruik biologisch afbreekbaar plastic als bekleding. Door de combinatie met metaal zijn deze bijzondere lampen niet té zacht en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie aan duurzame lampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is.


Bestel nu jouw bijzondere lampen

Op zoek naar een of meerdere bijzondere lampen? Bekijk dan snel de webshop en kies jouw favoriete handgemaakte lamp uit. Wil je een lamp op maat laten maken? Neem dan contact met me op.

Rubberlines 40x40x20 onderkant ook met stroken
Nieuw

Lampenkap RubberLines 4kant M

€ 219,00
Vierkant rl s
Nieuw

Lampenkap RubberLines 4kant S

€ 209,00
Lampenkap rubberlines chevron l3 55 x43 a

Lampenkap RubberLines L3

€ 199,00
Lampenkap vloerlamp rubberlines random 55 x 43 c 1

Lampenkap RubberLines L5

€ 239,00
Lampenkap paris rubberlines 43x20x30c
Nieuw

Lampenkap RubberLines Paris

€ 209,00
Lampenkap  rubberlines s 20x25h weef a

Lampenkap RubberLines S

€ 139,00
Lampenkap  rubberlines s 15x16h weef b
Nieuw

Lampenkap RubberLines XS

€ 119,00
Plafondlamp bontenwolk  36x25 b
Nieuw

Plafondlamp Top

€ 252,00
Tube lamp s   bontenwolk 21 x 30 a

Tafellamp Bont en Wolk Tube S

€ 142,00
 bontenwolkappel

Vloerlamp Appel

€ 999,00