Top

Manon Ruijgrok stoffeert

Meubelsstoffering in vele stijlen


Eeuwig zonde om die heerlijke luie stoel of dat prachtige wiegje zomaar weg te doen als de stof niet meer mooi is. Laat je meubels stofferen en ze kunnen weer jaren mee. Bij mij kun je jouw oude meubel in een fris nieuw jasje laten steken. In de stijl die precies past in jouw interieur: van klassiek tot modern. Onder mijn handen krijgen meubels een tweede of misschien wel derde leven. Meubels stofferen is dus ook nog eens heel duurzaam.


Originele of nieuwe look


Heb je een meubel waar je geen afstand van wil doen, maar dat wel toe is aan nieuwe stof? Gooi hem niet weg, maar laat zulke meubels opnieuw stofferen. Wil je jouw meubel herstellen in de originele staat? Met dezelfde look? Dat kan. Ik ga op zoek naar een mooie stof in dezelfde stijl.

Meubels stofferen kan ik ook voor je doen als je er juist iets compleet anders van wil maken. Kom je er zelf niet uit? Als interieurstyliste denk ik graag met je mee. Samen zoeken we een stof uit die helemaal past bij de stijl van jouw interieur. Van jeansstof tot fluweel en van gobelin tot ribstof. Alles is mogelijk.
Img 0110 kopie

Kussens bekleden

€ 0,00