Top

Reviews

Anoniem

(Review op Werkspot 17-4-2018)

Manon heeft precies gedaan wat ik wilde, perfect werk voor een mooie prijs en ook nog een zeer snelle levertijd. Zeer tevreden!
Fleur Bult

(review op Werkspot 21-5-18)

Het was erg fijn werken met Manon en de kussens zijn prachtig gestoffeerd. Erg blij mee.
Rob de W. Amsterdam

Hoi Manon, Jouw hoes zit erop en hij is prachtig! Ontzettend bedankt, wij zijn ongelofelijk happy ermee. Groetjes, Rob


Anoniem

(Review op Werkspot 18-06-2017): Wij zijn super blij met onze mooie hoezen voor de caravan! Goeie prijs/ kwaliteit verhouding!


I. Verhaagen

(28-03-2016 - Werkspot)

De stoel is netjes gestoffeerd. Manon van Woonideenzo denkt goed mee en stuurt zelfs een mailtje over welke nagels erop gemonteerd worden.

N.Rijnbergen

(review Werkspot januari 2016)

Zeer vakkundig gedaan en goede service.



A.Palland

(review op Werkspot oktober 2016)

Snelle reactie, dito levering. Keurige afwerking.



C. Schneeberger Amsterdam

(review op Werkspot 10-2016)

Heel mooi resultaat!





R.Veldhuis-Weesp

Geweldig! Binnen de kortste keren had ik, in plaats van zes saaie horeca stoeljes, zes mooie en zeer originele eetkamerstoelen. (red. Review uit Werkspot - nov 2015)









M.Heemskerk - 16 dec 2016

Heel goed! Manon kwam de stoel halen en beloofde met 2 wkn is hij weer terug. En dat was ook zo! Top! Een prachtige stoel geworden en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Manon is al haar afspraken na gekomen en als we weer een stoel willen laten opknappen zullen we haar zeker weer benaderen. (red.: review uit Werkspot dec 2016)
Ben - Amersfoort

(review Werkspot 22 nov 2016)

'Wat moet ik zeggen als het TOPPIE is ? Afspraak is afspraak ! Niet meer en niet minder. Gewoon goed. Recht door zee en géén gedraal. Heerlijk om zaken mee te doen. Aanraden is misschien te zwak... gewoon doen....als het op uw pad komt Gr van Ben uit Amersfoort



S. Wijers

Manon heeft twee cocktailstoeltjes super goed en naar volle tevredenheid opnieuw gestoffeerd. Snelle reactie op mijn opdracht en prima prijs-kwaliteit verhouding. Ook heel snel uitgevoerd. Toen ik na een week toch niet helemaal blij was met één van de stoeltjes door een zichtbare rand van de vulling, heeft Manon dit zelfs nog voor mij hersteld. Top service! Nogmaals dank, ze staan er mooi bij! (review op Werkspot)

Renee

De schommelstoel is prachtig vernieuwd met een door ons gekozen stof. Manon heeft de stoel heel mooi gestoffeerd, de stoel is weer als nieuw. We zijn erg blij met het eindresultaat.



Iselien Nabben - Weesp

Een metamorfose! Vakmanschap van Manon en precies goed gekozen stof, waar ik zelf niet gauw aan gedacht had.




R.Veldhuis - Weesp

Dit was oma's schommelstoel. De witte verf was haast verdwenen, de bekleding een mottig lapje. Hij is als nieuw! Ook een oud meubelstuk een nieuw leven gunnen? Dan naar: WoonIdeeEnzo


Bianca

Wat een prachtige kast! Manon heeft de kast ontzettend mooi opgeknapt, waardoor mijn huiskamer nu nog mooier is geworden. Dank je wel Manon. Ik ben er erg blij mee. Ga zo door met je geweldige werk en ik kom zeker bij je terug :-)!